Close up met Muse

Met Deezer Close Up zit je altijd op de eerste rij bij de grootste artiesten . Voor elke aflevering vragen we de desbetreffende artiest om een speciale “geheime” playlist te maken en om te vertellen waar ze naar luisteren. De playlist bevat zowel eigen songs als liedjes van anderen die van invloed zijn geweest op de artiest. Super toch?

Voor onze eerste Close Up spraken we met de bombastische Britse rockers, Muse, over hun muzikale inspiraties en hun eigen muziek. Sommige dingen zullen je zeker verbazen!

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/LwpTdh4qtbA” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe]

Als je klaar bent met het kijken naar deze aflevering van Close Up, check dan vooral het laatste album van Muse, ‘Drones’.

[iframe scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” src=”http://www.deezer.com/plugins/player?format=classic&autoplay=false&playlist=true&width=700&height=350&color=007FEB&layout=dark&size=medium&type=album&id=10506072&title=” width=”700″ height=”350″></iframe]